Comp.md - Сalculatoare și accesorii în Chișinău, Moldova

Reîncărcarea și reparația cartușelor

Reîncărcarea și reparația cartușelor

IT SERVICE GRUP SRL vă oferă servicii de reîncărcare și regenerare a cartușelor pentru imprimantele Dumneavoastră:

- reîncărcare cartușe inkjet (cerneală)
- reîncărcare cartușe laserjet (toner)

- regenerare cartușe inkjet (cerneală)
- regenerare cartușe laserjet (toner)

Cand imprimanta rămîne fără cerneală sau toner în cartușe, veți fi surprinși să aflați că pentru achiziționarea altor cartușe noi achitați aproape încă o dată prețul imprimantei. Compania noastră are tehnologia necesară pentru reîncărcarea și regenerarea cartușelor rapid și eficient la doar o parte din costul unui cartuș original.

Prin reîncărcarea cartușelor ink (cerneală) economisiți pană la 90%, iar prin reîncărcarea cartușelor laser (cartușe cu toner) aproximativ 80% .

Reîncărcarea cartușelor laser de la 80 lei
Reîncărcarea cartușelor laser de la 80 lei

***Cartușele pentru imprimante sunt consumabile destinate pentru unica folosință și nimeni nu poate da garanție la calitatea tiparului după reincărcarea lor. Totul depinde de viteza de uzare a componenților cartușului care variază de la un model la altul, cel mai repede se uzează fotoreceptorul, lamele și valurile care es din funcțiune deobicei după 3-4 reîncărcări după care este necesar de făcut regenerarea cartușului.

Regenerarea cartușului constă în reîncărcarea cu toner și schimbarea tuturor componentiolor uzate din cartuș. Regeneraea cartușilui original poate fi efectuată în medie în jur de 5 ori, deobicei totul depinde de starea carcacasei cartușului și a producătorului, după care este necesar de procurat alt cartuș nou.

Reîncărcarea cartușelor cu vopsea de la 30 lei
Reîncărcarea cartușelor cu vopsea de la 30 lei

Adresa: Republica Moldova, mun. Chisinau str. Sarmizegetusa 51. et. 1 of. 130
Telefon: 060 229-129, 078 37-37-36, 0677-11-444
Skype: comp.md
mail