Comp.md - Сalculatoare si accesorii in Chisinau, Moldova

Reîncărcarea și reparația cartușelor
Reîncărcarea și reparația cartușelor

IT SERVICE GRUP SRL va ofera servicii de reincarcare si regenerare a cartuselor pentru imprimantele dumneavoastra:

- reincarcare cartuse inkjet (cerneala)
- reincarcare cartuse laserjet (toner)

- regenerare cartuse inkjet (cerneala)
- regenerare cartuse laserjet (toner)

Cand imprimanta ramane fara cerneala sau toner in cartuse, veti fi surprinsi sa aflati ca pentru achizitionarea altor cartuse noi achitati aproape inca o data pretul imprimantei. Compania noastra are tehnologia necesara pentru reincarcarea si regenerarea cartuselor rapid si eficient la doar o parte din costul unui cartus original.

Prin reincarcarea cartuselor ink (cerneala) economisiti pana la 90%, iar prin reincarcarea cartuselor laser (cartuse cu toner) aproximativ 80% .

Reîncărcarea cartușelor laser de la 80 lei
Reîncărcarea cartușelor laser

***Cartușele pentru imprimante sunt consumabile destinate pentru unica folosință și nimeni nu poate da garanție la calitatea tiparului după reincaărcarea lor. Totul depinde de viteza de uzare a componenților cartușului care variază de la un model la altul, cel mai repede se uzează fotoreceptorul, lamele și valurile care es din funcțiune deobicei după 3-4 reîncărcări după care este necesar de făcut regenerarea cartușului.

Regenerarea cartușului constă în reîncărcarea cu toner și schimbarea tuturor componentiolor uzate din cartuș. Regeneraea cartușilui original poate fi efectuată în medie în jur de 5 ori, deobicei totul depinde de starea carcacasei cartușului și a producătorului, după care este necesar de procurat alt cartuș nou.

Reîncărcarea cartușelor laser
Reîncărcarea cartușelor cu vopsea de la 30 lei

Adresa: Republica Moldova, mun. Chisinau str. Sarmizegetusa 5. et. 1 of. 130
Tel: 022 929-129
Mob: 060 229-129, 078 37-37-36, 0677-11-444
Skype: comp.md
mail